Kundinformation Covid -19

Pressmeddelande

Anticimex följer Folkhälsomyndighetens och regeringens beslut och rekommendationer. Vi vill i möjligaste mån finnas till hands för kunder och allmänhet som behöver vår hjälp. För att du ska känna dig trygg har vidtagit åtgärder för att minska risken för smitta.


Anticimex fortsätter att bedriva verksamhet och finnas till hands för dig

Anticimex har vidtagit flera åtgärder för att minska risken för smittspridning, samtidigt som vi fortsätter att finnas tillhands för de kunder som behöver vår hjälp. Rekommendationen från myndigheter är att personer som uppvisar förkylningssymtom ska undvika sociala kontakter. Anticimex förhåller sig till detta genom att uppmuntrar medarbetare att vara uppmärksamma på symptom och stanna hemma enligt rekommendationerna. Medarbetare som kan uppmanas att arbeta hemifrån tills vidare.

För dig som helt vill undvika fysiska möten erbjuder vi vissa av våra tjänster digitalt:
Läs mer om husbesiktningar via Skype här
Läs mer om våra webbutbildningar här

Så här hanterar besök hos kunder

  • Vi är extra uppmärksamma på handhygien mellan varje kundbesök.
  • Vi håller avstånd när vi knackar på dörrar och inväntar att någon ska öppna för oss. Att hålla fysiskt avstånd minskar risken för smitta, framförallt i mindre utrymmen under en längre tid.
  • Om du önskar kan vi bära munskydd vid besök. Munskydd kan också användas om Anticimex tekniker bedömer att det behövs.

Vi uppmuntrar alla att hålla sig uppdaterade via Nationella allmänna råd och rekommendationer på Folkhälsomyndighetens hemsida, www.folkhalsomyndigheten.se.

Vad gör jag om jag har ett bokat besök med Anticimex men tillhör riskgrupp, är sjuk eller sitter i karantän?

Om du befinner dig hemma i karantän eller har sjukdomssymptom ber vi dig att informera oss så snart som möjligt så att vi kan skjuta upp besöket till efter din sjukdomsperiod eller till karantänen är över. Om du tillhör en riskgrupp kontaktar du vår kundservice på 075-245 10 00 så löser vi situationen på bästa sätt.

Vi finns här för dig

Vi är här för att hjälpa dig. Du kan kontakta oss på 075-245 10 00 eller via Messenger på Facebook om du har frågor om ett pågående ärende eller någon av våra tjänster. Du kan även fylla i vårt kontaktformulär så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Vi hjälper dig att skydda din verksamhet

Anticimex har under många år hjälpt företag att förhindra smittspridning genom förebyggande arbete. Vid behov infinner vi oss snabbt på plats och genomför desinfektion av utrymmen, kontaktytor, inventarier och material med fokus på minimal verksamhetsstörning.

För dig som inte har möjlighet att vara på plats i verksamheten på grund av rådande situation erbjuder vi digital skadedjurskontroll med full kontroll på distans.

Vi vill även påminna om vikten av god handhygien. Ladda gärna ner och skriv ut vår hygienskylt och sätt upp vid alla handfat du har hemma eller på jobbet:

Hygienskylt på svenska (https://www.anticimex.com/globalassets/_sverige-sv-se/media/documents/tips/1330-acx-hygienskylt_a4_03.pdf)
Hygienskylt på engelska (https://www.anticimex.com/globalassets/_sverige-sv-se/media/documents/tips/1330-acx-hygienskylt_a4_en02.pdf)

Information på andra språk

Engelska (https://www.anticimex.com/globalassets/_sverige-sv-se/media/documents/om-anticimex/engelska-ny.pdf)
Information on How Anticimex is Dealing with the Corona Virus

Arabiska (https://www.anticimex.com/globalassets/_sverige-sv-se/media/documents/om-anticimex/arabiska.pdf)

Somaliska (https://www.anticimex.com/globalassets/_sverige-sv-se/media/documents/om-anticimex/somaliska.pdf)
Macluumaad ku saabsan sida Anticimex u shaqaynayso dhanka faayraska karoona

Välj land