Vi uppgraderar vår IT-plattform - så påverkar det dig

Pressmeddelande

Vi har nyligen uppgraderat våra IT-system med syfte att ge bättre service till våra kunder. Uppgraderingen av systemen har dessvärre orsakat driftstörningar vilket kan påverka dig som försöker kontakta oss.

Så här kan du som kund påverkas:

  • Kundservice: På grund av systemuppgraderingen upplever vi just nu hög belastning på kundservice. Om har frågor är du givetvis välkommen att kontakta oss.
  • Mina Sidor: Funktionaliteten på Mina Sidor kommer vara begränsad från 4/11 till och med 22/11. Från 22/11 kl. 20 till 25/11 kommer Mina Sidor samt Anticimex Business App vara helt stängda. Under dessa dagar kommer du inte kunna logga in i portalen för att uträtta dina ärenden.

Bra att känna till:

  • Bokningar och beställningar inkomna före onsdag 30/10 klockan 13 påverkas inte av uppgraderingen.
  • Från och med 11/11 kommer dokument såsom protokoll och rapporter att se lite annorlunda ut. Detta gäller framförallt dig som företagskund och användare av Mina Sidor. Vänd dig gärna till Mina Sidor-supporten på
    075-245 25 25 alternativt mina.sidor@anticimex.se om du har några frågor.
  • Om du har problem med silverfisk eller möss och är kund hos oss eller hos något av våra samarbetande försäkringsbolag kan du beställa ett kostnadsfritt gör-det-själv-kit för att komma till rätta med problemen.

Vi tackar för din förståelse och ber om ursäkt för eventuella olägenheter i samband med detta.

Välj land