Anticimex blå smartbakgrund

Information för Mina Sidor

Till dig som är företagskund hos Anticimex

På grund av den kända IT-incidenten hos en av våra leverantörer Tietoevry påverkas möjligheten att logga in på Anticimex kundportal Mina Sidor. Vi arbetar för att hitta en lösning och hänvisar frågor till vår kundservice eller ansvarig tekniker. Nedan har vi samlat svar på några vanliga frågor.

Tack för din förståelse

//Vi på Anticimex

Vad innebär detta i praktiken?

Det går inte att logga in i vårt kundsystem Mina sidor och därmed finns inte tillgång till inspektions- eller saneringsrapporter, hantering av avvikelser, temperaturdata* samt checklistor kopplat till egenkontroll.

*Avser tillgång till data. Temperaturövervakningen fungerar som vanligt och larmar vid avvikelse.

Vad behöver jag tänka på?


Företagskunder som inte arbetar med egenkontroll:


Om ni har en extern revision eller besök från myndighet inplanerat den närmsta tiden kan det vara lämpligt att se om detta går att senarelägga alternativt förbereda er på att komplettera information i efterhand.

Företagskunder som arbetar med egenkontroll:

Matsäkerhet:
För er som har dagliga eller veckovisa kontroller rekommenderar vi att ni fortsätter utföra dessa och dokumenterar utanför Mina Sidor, vi tillhandahåller mallar som kan laddas ner och användas. Fokusera framför allt på kritiska kontroller som t.ex. tillagning, varmhållning och nedkylning. För övrig dokumentation kan ni avvakta tills systemet är aktivt igen.

Ladda ner mallar:
Temperaturlista veckovis mall

Temperaturlista daglig mall

Brandskydd: Frekvensen för kontroller innebär att ingen omedelbar åtgärd behövs, om en kontroll missas kan det utföras en extra kontroll när systemet är aktivt.

Vad händer med de kontroller som missas i Mina sidor?

Ni kan hantera dessa som om en missad kontroll i vanliga fall, dvs. hantera och skriva in en kommentar i efterhand.

När kan jag arbeta i Mina sidor igen?

I nuläget vet vi inte men vi arbetar tillsammans med vår leverantör för att hitta en lösning så snart som möjligt. Vi kommer säkerställa att denna sida uppdateras när vi får ny information.

Kontakt

Vid akuta frågor är ni välkomna att kontakta Anticimex kundservice på 075-245 10 00 eller ansvarig tekniker.

Välj land