Anticimexkontor byter broschyrer mot plattor

Nyheter

”Det pappersfria kontoret” har länge varit en närmast utopisk vision för att minimera slöseriet med papper. Nu tar Anticimex kontor i Älvsjö ett steg i den riktningen genom att alltid välja digitala lösningar istället för papper där det är möjligt.


Anticimex kontor i Älvsjö har höga mål vad gäller hållbarhet, inte minst att spara papper. Allt papper går inte att få bort direkt, men man siktar ditåt.

- Målet är att bli helt ”broschyrfria”. Det finns tillfällen då kunden verkligen vill ha ett fysiskt papper, då får de det. Men vi mejlar istället mer och mer från de plattor som säljarna har, säger Jimmi Olsson som är gruppchef på säljavdelningen i Älvsjö.

Arbetet med att växla bort från papper går helt i linje med Anticimex stora hållbarhetssatsning sedan årsskiftet. Det här steget har också mottagits väl av kunderna, vilket gör det lättare.

- Vi har bara fått positiv återkoppling från kunderna. I möten använder vi plattorna så mycket det går, där kan vi visa filmer och ha presentationer. Vi lämnar efter oss så få produktblad och broschyrer som möjligt eftersom de oftast åker i papperskorgen ändå, säger Jimmi Olsson.

Välj land