Anticimex växer i New York med nytt förvärv

Pressmeddelande

Anticimex finns i USA genom de tre helägda skadedjursföretagen Modern Pest Services, American Pest Management och Viking Pest Control. Det är Viking Pest Control som nu stärker nu sin position i New York genom att förvärva RJS Pest Management Specialists, ett familjeägt och mycket välrenommerat bolag med en stadig tillväxt. Det här kan ge fler möjligheter för anställda inom Anticimex till arbete utomlands.

RJS finns i New Yorks storstadsregion, en enorm marknad inte minst tack vare uppemot 20 miljoner invånare. I likhet med andra stora städer har New York City problem med bland annat råttor och vägglöss, något som RJS har arbetar mycket med.

Företaget RJS har haft en stadig tillväxt och ett bevis på att de gör saker rätt är den mycket höga kundlojaliteten, hela 95 av 100 kunder är lojala företaget över tid. Den djupa förståelsen för marknaden i New York City kommer att bli en stor tillgång för Anticimex stora satsning på att genom Viking bli största skadedjursföretaget i New Yorks storstadsregion. RJS arbetar även mycket digitalt vilket är en bra förutsättning för att anamma de många digitala lösningar som Anticimex har.

Välj land