Anticimex Spanien fortsätter att växa med det första förvärvet 2018

Nyheter

Anticimex Group har förvärvat skadedjursföretaget Plagastop Sanidad Ambiental, beläget i Zaragoza i nordöstra Spanien. Förvärvet är det första som vårt dotterbolag Anticimex Spanien gör under 2018 och därmed ökar vi vår närvaro i landet, vilket inte bara betyder ökade marknadsandelar utan också fler möjligheter till utlandsjobb bland annat för våra medarbetare här i Sverige. Totalt har Anticimex Spanien omkring 400 medarbetare.

Plagastop omsatte cirka 7 MSEK under 2017 och erbjuder skadedjurskontroll i regionen Aragon, där vi nu utökar och därmed stärker vår position på den spanska marknaden. Under 2017 gjorde vi fem förvärv i landet och Anticimex Spanien har nu totalt 22 kontor i landet med god geografisk spridning inklusive fyra kontor på Kanarieöarna.

Utöver Plagastop har sammanlagt åtta andra skadedjursföretag förvärvats till Anticimex Spanien. Det ingår i strategin att öka närvaron i alla regioner i Spanien genom att både växa organiskt och att förvärva företag. Tillväxten är inte minst ett sätt att få ut det intelligenta systemet Anticimex Smart, ett effektivt och hållbart sätt att upptäcka gnagare tidigt.

Välj land