Anticimex öppnar citykontor i Stockholm

Pressmeddelande

Anticimex öppnar ett nytt kontor i Stockholm city den 1 juni 2016. Syftet med den nya lokalen är att komma närmare kunderna i innerstan, men också att aktivt arbeta för en minskad bränsleförbrukning.


Räknar med att spara 2500 mil i bil per år

Det finns många fördelar med att ha ett kontor i city, den mest uppenbara är att vi kommer närmare våra kunder. Då teknikerna dessutom inte längre behöver sitta i långa köer in och ut från city, innebär det att vi får mer tid att kunna spendera hos våra kunder. Lågt räknat sparar vi 2500 mil i bil per år genom att öppna ett citykontor. Så förutom att vi sparar tid så minskar vi även bränsleförbrukningen avsevärt.

De nya lokalerna kommer även rymma en depå för att kunna fylla på bilarna med material under dagarna. På den nya adressen kommer det dessutom att finnas en utbildningssal där det centrala läget gör det betydligt mer attraktivt för våra kunder att delta på våra kurser och utbildningar.

Sven Jeppsson, gruppchef Citygruppen lyfter också fördelarna med att kunna visa våra digitala och miljövänliga metoder för våra kunder på ett bättre sätt framöver. ”Vi kommer att kunna erbjuda våra kunder att komma och titta på våra digitala SMART lösningar mot råttproblematiken i stadsmiljö samt även våra olika giftfria metoder för att få bukt på vägglusproblematiken som även det går i linje med vår miljösatsning, förklarar Sven.

Citykontoret öppnar upp för nya färdmedel

Alexander Storckenfeldt, Regionchef Öst menar att förutom tidsmässiga och ekonomiska vinningar tillkommer kanske den viktigaste vinningen av dem alla – den miljömässiga. ”I och med vår etablering i city kommer vår bränsleförbrukning minska avsevärt vilket är viktigt för Anticimex. Initialt kommer vi ha en cykel på kontoret, men framåt kommer vi titta på att utöka möjligheterna att använda cykel, elbil eller kommunala transportmedel när vi besöker våra kunder”, säger Alexander.

Det är citygruppen under ledning av Sven Jeppson som kommer att flytta från Älvsjö till det nya kontoret i Stockholm. Citygruppen kommer att fungera som en depå till Älvsjö och är inget eget platskontor i nuläget. I startläget kommer vi inte ha någon administrativ personal på plats. I ett längre perspektiv ser vi dock möjligheten att utöka med det.

Den nya lokalen rymmer ca 400 kvm och adressen är Holländargatan 18, Stockholm. Invigning för medarbetare och kunder kommer att ske efter sommaren.

Välj land