Anticimex huvudkontor flyttar till nya aktivitetsbaserade, hållbara, lokaler

Pressmeddelande

På Anticimex huvudkontors nya aktivitetsbaserade arbetsplats samlas alla kollegor på ett våningsplan. Egna-rums-principen är lämnad och inga personliga arbetsplatser finns. Här blir det spontana mötet naturligt. Och självklart går hållbarhet som en röd tråd genom kontoret.

Aktivitetsbaserat kontor ger många fördelar

Kontoret är byggt för att ge medarbetarna möjlighet till ett närmre samarbete, mer spontant utbyte och fler möjligheter till umgänge.

- Genom att välja bort egna rum har vi fått många olika platser att arbeta och mötas vid. Det ger stor valmöjlighet och variation. Här blir det spontana mötet verklighet. Via det får vi en helhetsbild av verksamheten och skapar lättare nya innovationer – stora som små, säger Micke Roos, Vd Anticimex AB och Mats Samuelsson, Vd Anticimex Försäkringar AB.

Kontoret erbjuder allt ifrån klassiska ergonomiska arbetsplatser, olika sittgrupper att mötas eller arbeta ostört vid, sköna pausytor, en utbildningssal och ett fun room.

Ett hållbart kontor

Kontoret är skapat enligt så gröna principer som möjligt. Exempel på val av material i lokalen; energisnåla LED-armaturer, miljömärkta mattor och vitvaror, vattenbaserade färger, kontorsmöbler med hög kvalitet producerade i Sverige som håller länge, närvarostyrd belysning och självklart all typ av återvinning.

- Att vi äntligen kan säga att vi har ett miljömässigt huvudkontor känns såklart riktigt bra! Att bidra till en mer hållbar värld är en självklarhet.

Välkommen att hälsa på oss på Årstaängsvägen 21B i Marievik så berättar vi, eller någon av våra medarbetare mer! Avslutar Micke Roos och Mats Samuelsson.

Välj land