Anticimex besiktningstekniker blir tredjepartscertifierade

Anticimex har valt att tredjepartscertifiera samtliga av bolagets besiktningstekniker genom certifieringsbolaget Kiwa. Certifieringen är en så kallad personcertifiering som följer kvalitetsstandarderna ISO/IEC 17024.

Genom den oberoende certifieringen ska Anticimex förtydliga sitt tjänsteerbjudande inom ramen för överlåtelsebesiktningar för så väl samarbetande mäklarbolag som köpare och säljare av bostäder.

- När våra kunder beställer en överlåtelsebesiktning ska de känna sig trygga med att vi levererar en genomgående hög kvalité. Den oberoende certifieringen förtydligar vad kunden kan förvänta sig av våra besiktningstekniker och ökar förutsättningarna för en fortsatt hög leveransnivå av våra besiktningar, oavsett var i landet de utförs, säger Johanna Lindström, Tjänsteansvarig på Anticimex.

Kiwa, som anlitats för tredjepartscertifieringen ser positivt på att Anticimex väljer att certifiera bolagets besiktningstekniker.

- Personcertifieringar är något vi har arbetat med i cirka 20 år och vi vet att vi erbjuder en genomgående hög kvalitet vid våra certifieringar och revisioner. Därför är vi glada över förtroendet vi fått från Anticimex att certifiera deras besiktningstekniker då vi vet att det driver branschens kvalitetsutveckling, säger Jörgen Gustavsson, Teknisk handläggare på Kiwa.

Certifieringsprocessen beräknas vara helt färdigställd hösten 2017 och omfattar cirka 180 stycken av bolagets tekniker.

För vidare frågor, vänligen kontakta:

Johanna Lindström
Tjänsteansvarig – Hus och besiktningsfrågor
Telefon: 070-819 00 31
E-post: johanna.lindstrom@anticimex.se

Välj land