Smart blå bakgrund

Ica Kvantum Knivsta

- Vi lovar våra kunder hög kvalitet, därför är ett väl fungerande skadedjursskydd oerhört viktigt. Eftersom vi hanterar livsmedel som våra kunder dagligen äter känns det tryggt att vi har ett skydd som är helt fritt från bekämpningsmedel, säger Daniel Bergström, butikschef på Ica Kvantum Knivsta.

Ica Kvantum Knivsta är beroende av Anticimex Smart för att säkerställa att deras verksamhet är fri från gnagare. Digitala sensorer och fällor är strategiskt placerade vid identifierade riskzoner, som exempelvis lager, charkuteri och bageriet. De anslutna enheterna upptäcker och fångar gnagare, helt utan bekämpningsmedel.

Hittills har Anticimex Smart fungerat enligt plan. Fällorna utanför butiken agerar som första fångvaktare, vilket har bidragit till att det inte funnits någon gnagaraktivitet vare sig inomhus, i butiken eller på lagret.

- Det mesta sköter sig själv nu, och om systemet skulle registrera aktivitet så vet vi att larmet går direkt till Anticimex som tar hand om problemet, säger Daniel Bergström, butikschef på Ica Kvantum Knivsta.

Välj land