Rött fritidshus vid vattnet - ta hand om ditt fritidshus

Hur mår ditt fritidshus?

Håll koll på hushälsan

Ett fritidshus innebär för de flesta mer nöje och avkoppling än oro och arbete. Men ett fritidshus innebär, till skillnad från ett permanent boende, längre perioder av begränsad tillsyn. Våra hus utsätts ständigt för fukt, värme, kyla, och vind. Vilket kan det leda till svamp, mögel, sprickor eller andra akuta åkommor som kan bli dyra att åtgärda om de inte upptäcks i tid. Skador och åkommor som är särskilt tråkiga att upptäcka när planen är avkoppling och rekreation.

Med Anticimex Trygghetsavtal – en försäkring för din hushälsa – besiktigar vi ditt hus vart fjärde år för att du ska få kunskap om hur ditt hus mår och de eventuella underhållsbehov som finns. Det ger dig möjlighet att förebygga skador och utföra åtgärder så att du kan undvika onödiga kostnader längre fram.

Anticimex Trygghetsavtal är ett kompletterande skydd utöver din vanliga husförsäkring. Med regelbundna besiktningar, försäkringsskydd och rådgivning, underlättas ditt liv som husägare.

Håll koll på fritidshuset på distans

Att lära känna sitt fritidshus är av högsta vikt för att säkerställa att huset mår bra. Även när du inte är på plats.

Genom att addera Anticimex smarta sensorer till ditt Trygghetsavtal kan du upptäcka avvikelser vart du än befinner dig. I startpaketet ingår en sensor för skadedjur och en för läckage, med möjlighet att addera ytterligare sensorer. Så att du kan hålla koll på hela husets välmående även om du har återvänt till vardagens måsten.

Välj land