Kundinformation med anledning av covid-19

Anticimex fortsätter att bedriva verksamhet och finnas till hands för dig

Anticimex har vidtagit flera åtgärder för att minska risken för smittspridning, samtidigt som vi fortsätter att finnas tillhands för de kunder som behöver vår hjälp. Rekommendationen från myndigheter är att personer som uppvisar förkylningssymtom ska undvika sociala kontakter. Anticimex förhåller sig till detta genom att uppmuntrar medarbetare att vara uppmärksamma på symptom och stanna hemma enligt rekommendationerna. Medarbetare som kan uppmanas att arbeta hemifrån tills vidare.


För dig som helt vill undvika fysiska möten erbjuder vi vissa av våra tjänster digitalt:


Läs mer om husbesiktningar via Skype här.
Läs mer om våra webbutbildningar här.

Så här hanterar vi besök hos kunder

  • Vi är extra uppmärksamma på handhygien mellan varje kundbesök.
  • Vi håller avstånd när vi knackar på dörrar och inväntar att någon ska öppna för oss. Att hålla fysiskt avstånd minskar risken för smitta, framförallt i mindre utrymmen under en längre tid.
  • Om du önskar kan vi bära munskydd vid besök. Munskydd kan också användas om Anticimex tekniker bedömer att det behövs.

Vi uppmuntrar alla att hålla sig uppdaterade via Nationella allmänna råd och rekommendationer på Folkhälsomyndighetens hemsida, www.folkhalsomyndigheten.se.

Vad gör jag om jag har ett bokat besök med Anticimex men tillhör riskgrupp, är sjuk eller sitter i karantän?

Om du befinner dig hemma i karantän eller har sjukdomssymptom ber vi dig att informera oss så snart som möjligt så att vi kan skjuta upp besöket till efter din sjukdomsperiod eller till karantänen är över. Om du tillhör en riskgrupp kontaktar du vår kundservice på 075-245 10 00 så löser vi situationen på bästa sätt.

Detta gäller för våra utbildningar från och med den 6 november 2020

I första hand hänvisar vi till våra webbutbildningar. Vid de utbildningar i vårt sortiment som kräver fysisk närvaro har vi en dialog med dig som kund för att hitta bästa lösningen för dig.

Vi finns här för dig

Vi är här för att hjälpa dig. Du kan kontakta oss på 075-245 10 00 eller via Messenger på Facebook om du har frågor om ett pågående ärende eller någon av våra tjänster.

Vi hjälper dig att skydda din verksamhet

Anticimex har under många år hjälpt företag att förhindra smittspridning genom förebyggande arbete. Vid behov infinner vi oss snabbt på plats och genomför desinfektion av utrymmen, kontaktytor, inventarier och material med fokus på minimal verksamhetsstörning. Läs mer här.

För dig som inte har möjlighet att vara på plats i verksamheten på grund av rådande situation erbjuder vi digital skadedjurskontroll med full kontroll på distans. Läs mer här.

Vi vill även påminna om vikten av god handhygien. Ladda gärna ner och skriv ut vår hygienskylt och sätt upp vid alla handfat du har hemma eller på jobbet:

Anticimex hygienskylt på svenska
Anticimex hygienskylt på engelska

Information på andra språk

Engelska
Information on How Anticimex is Dealing with the Corona Virus
Anticimex information kring covid-19 på engelska

Arabiska
Anticimex information kring covid-19 på arabiska

Somaliska
Macluumaad ku saabsan sida Anticimex u shaqaynayso dhanka faayraska karoona
Anticimex information kring covid-19 på somaliska

Välj land